Certificering

Hos Credin er vi stolte af vores BRCGS-certificering på niveau AA+. Den er din garanti for, at vi arbejder med den højeste standard for fødevaresikkerhed. Vores processer – fra udvælgelse af råvarer til det færdige produkt – er nøje dokumenteret og overvåget for at sikre kvalitet og tryghed hele vejen.

 

BRCGS (British Retail Consortium Global Standard) er en internationalt anerkendt standard for fødevaresikkerhed, der stiller særligt høje krav til producenter og leverandører i fødevarebranchen.

 

Se vores BRCGS-certifikat her

 

Glutenfri BRCGS-certificeret

Credin er certificeret efter BRCGS Glutenfri under Gluten Free Certification Program. Det betyder, at alle vores glutenfri produkter lever op til strenge krav til fødevaresikkerhed og altid indeholder maksimalt 20 ppm gluten.

 

Certificeringen giver samtidig vores kunder mulighed for at ansøge om tilladelse til at bruge det velkendte Crossed Grain-symbol på deres emballage – Europas mest anerkendte mærke for glutenfri produkter. Se vores BRCGS Glutenfri-certifikat her

 

Se vores BRCGS Glutenfri-certifikat her

Glutenfri ingredienser af høj kvalitet

Hos Credin går vi aldrig på kompromis med råvarerne. Vores indkøbs- og udviklingsteams arbejder tæt sammen for at sikre et glutenfrit sortiment, der altid lever op til vores høje standarder – for god kvalitet begynder med gode ingredienser.

 

Vi stiller særlige krav til vores leverandører og vægter:

  • Ingredienser af høj og stabil kvalitet
  • Pålidelige leverancer og mængder
  • Sikker og effektiv levering

 

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål

 

Glutenfri produkter uden “spor af”

Hos Credin garanterer vi en produktion helt fri for kontaminering. Ved hjælp af lukkede batchbeholdere, vaskbare maskiner og strenge sikkerhedsprocedurer kan vi levere glutenfri produkter, som du ikke behøver at mærke “kan indeholde spor af”.

 

Vores fleksible produktionssetup gør det muligt at fremstille både små og store batchstørrelser samt en bred vifte af free-from produkter.

 

 

 

 

Vi tester hvert batch

 

For at sikre ensartet høj kvalitet gennemgår alle vores produkter grundig kvalitetskontrol. Når det gælder glutenfri produkter, tester vi desuden hvert batch i vores laboratorium for at bekræfte, at glutenindholdet altid ligger under 20 ppm. Dermed kan personer med cøliaki eller glutenintolerance trygt nyde vores produkter.

 

Skulle eksterne test være påkrævet, kan vi også imødekomme dette.

 

Kontakt os for at udvikle glutenfri løsninger.

Du skal acceptere marketing cookies for at se dette indhold.

Klik her for at ændre dine cookie indstillinger.

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os