Multiseedlong - bread - Credin

Når du bager glutenfri produkter

Der er nogle få vigtige forholdsregler, du skal tage, når du bager og sælger glutenfrit brød og kager. Vi har listet nogle af de vigtigste her:

 

  • Før du går i gang med at bage, skal du grundigt rengøre alle overflader og redskaber, der kommer i kontakt med de glutenfri ingredienser. Sørg for, at melstøv og dejrester er fjernet helt.
  • Husk altid at holde glutenfri råvarer helt adskilt fra glutenholdige råvarer og ingredienser.Ved opbevaring og salg af glutenfrit brød er det en god idé at pakke det på forhånd for at undgå sammenblanding med glutenholdige produkter.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål om glutenfri produkter eller din glutenfri produktion. Vi er specialister i at udvikle glutenfri produkter af høj kvalitet – målrettet både industriel produktion, foodservice og håndværksbagerier.

 

Få glutenfri inspiration her.

Du skal acceptere marketing cookies for at se dette indhold.

Klik her for at ændre dine cookie indstillinger.

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os