Med proteinbrød koncentrat kan du bage de lækreste proteinsnegle med både masser af krydret smag og et højt proteinindhold. Koncentratet er beriget med solsikkeprotein, der giver sneglene et solidt proteinboost. Så det både er en lækker og saftig snack og en god kilde til protein.
Ingredienser
1.150 g JUST4TASTE® Proteinbrød Konc.
1.000 g Hvedemel
250 g Ølandshvede fint
450 g JUST4TASTE® Bløddej Konc.
600 g Æg
20 g Salt m/jod
150 g Gær
1.000 g Vand
Anvend en af de to slags fyld.
Hver portion passer til en portion dej.
Fyld 1
940 g Hytteost 4%
310 g Grøn pesto
25 g Granuleret hvidløg
250 g Revet mozzarella
Fyld 2
1.125 g Hytteost 4%
125 g Mexico krydderi
100 g Vegetabilsk olie
250 g Revet Cheddarost
Hytteosten røres sammen med henholdsvis grøn pesto og hvidløg eller mexico krydderi og olie. Lad det trække 5-10 min., så ostemassen bliver mere fast.
Fremgangsmåde
Alle ingredienser til dejen æltes sammen 7-8 min. langsom og æltes hurtigt til dejen er skær. Dejen strammes op hviler koldt i ca. 20 min. Dejen rulles ned på ca. 2,5 mm i tykkelsen og ca. 20 cm i bredden. Det valgte fyld smøres på hele stykket, og derefter drysses med revet ost. Dejen rulles sammen som en lang tynd snegl, og klippes som en ”klipstang”. Stangen deles nu i mindre stykker. For hvert 4. eller 5. klip hakkes et stykke dej af, og sættes på plade eller i silikoneform. Stykkerne raskes i ca. 45 min., pensles med æggestrygelse og pyntes evt. med lidt ekstra revet ost.
Dejtemperatur: 24-26°C
Bagetemperatur: Indsættes ved 200°C sænkes til 190°C
Bagetid: Ca. 12 min.
Følg ovenstående opskrift og opnå et højt proteinindhold i dine proteinsnegle. Hele 23% af energiindholdet kommer fra proteiner ved begge varianter. Beregnet med et bagesvind på 10%.
Læs mere om Proteinbrød koncentrat her.
Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:
• Over 90 års erfaring og knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative og unikke løsninger
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)