Proteinrugbrød og rugbrødsbites

Med proteinbrød koncentrat kan du bage de lækreste proteinrugbrød med smag og styrke i hver skive. Koncentratet er beriget med solsikkeprotein, der giver dine brød og rugbrødsbites et solidt proteinboost.

 

Ingredienser
Iblødsættes
1.500 g Softkerner rug
1.500 g Vand ca. 50°C
Sættes i blød i 2-4 timer


Øvrige ingredienser
1.300 g Økologisk rugmel
1.600 g JUST4TASTE® Proteinbrød Konc.
1.000 g Multibase Rugbrød
400 g Sesamfrø (ristes let og afkøles)
700 g Hørfrø
450 g Chiafrø
200 g Mørk brødmalt
70 g Gær
300 g Hytteost 4%
3.300 g Vand


Topping
50 g Durrummel
50 g Kartoffelflager
50 g Granuleret majs

Fremgangsmåde
Alle ingredienser samt iblødsætning æltes sammen i æltekar ved lav hastighed i 15-20 min. afhængig af dejmængde, og hviler herefter i 40-45 min. i æltekarret. Æltes sammen igen i 1 min. langsomt. Rugbrødene vejes af på 1.000 g i aluform, glattes på overfladen og drysses med topping. Raskes i ca. 50 min., eller køres på køl til næste dag. Over køl: Brødene tildækkes med plast og sættes på køl ved 4-6°C i 16-20 timer. Dagen efter tempererer brødene 1 time i bageriet, og stilles derefter i raskeskab i ca. 30 min. 


Dejtemperatur: 27-28°C
Rasketemperatur: 30-32°C
Bagetemperatur: Indsættes ved 250°C sænkes til 180°C
Bagetid: Ca. 50 min. til kernetemp. er 96°C

 

Følg ovenstående opskrift og opnå et højt proteinindhold i dine rugbrød. Hele 20% af energiindholdet kommer fra proteiner. Beregnet med et bagesvind på 10%.  


Rugbrødsbites 
Tilsæt 150 g tranebær og 150 g vesterhavsost i små tern pr. kg rugbrødsdej. Vejes af på ca. 80 g i små silikoneforme eller direkte på plader med silikonepapir. Drysses evt. med solsikkekerner. Raskes i ca. 40-45 min. og bages ved samme temperatur som Proteinrugbrød i 16-18 min.

 

Følg ovenstående opskrift på rugbrødsbites og 19% af energiindholdet kommer fra proteiner. Beregnet med et bagesvind på 10%.  

 

Læs mere om Proteinbrød koncentrat her.

Produktionen - Kollegaer - Credin

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Sådan samarbejder vi med dig 

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere om os her

 

Kontakt os