Banankage med nøddetopping

14 stk. á 510 g
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

Endnu en saftig kageklassiker, som får et nyt tvist ved at tilføje den lækre nøddetopping.

Banankage:
4.500 g CREDI® Multicake dej (Se grundopskrift nedenfor)
Tilsæt banan og chokolade til dejen
900 g Moset banan
260 g Chokolade chunks

Nøddetopping:
1.000 g Grønvang Luksuscreme
400 g Callebaut Nocciola

Luksuscreme piskes efter forskriften. I en anden rørekedel piskes Nocciola i et par minutter. De to masser piskes sammen til blandingen er ensartet.
Dejen hældes i rammen, og kagen bages ved 160 °C i 45-50 min. Efter afkøling pyntes kagen med nøddetopping, og skæres til sidst ud i 14 kager.

Grundopskrift:
CREDI® MULTICAKE DEJ
2.500 g CREDI® Multicake
750 g Vegetabilsk olie
690 g Æg
600 g Vand
4.540 g Vægt i alt

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved medium hastighed.

Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere