Gulerodskage med Cream cheese frosting

14 stk. á 480 g
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

Klassisk og dejlig svampet gulerodskage som med denne lækre flødeostglasur bliver tilføjet lidt ekstra.

Gulerodskage:
4.500 g CREDI® Multicake dej (Se grundopskrift s. 11)
Tilsæt gulerødder og hassenødder til dejen
600 g Gulerødder i strimler
200 g Hakkede hasselnødder

Cream Cheese Frosting:
450 g Smør
600 g Flormelis
300 g Flødeost

Smør og 1/3 flormelis røres godt sammen med spartel. Resten af flormelissen tilsættes af et par omgange, og massen røres til den er hvid og luftig. Flødeosten tilsættes og skal kun lige røres sammen med resten af massen.
Dejen hældes i rammen, og kagen bages ved 160 °C i 45-50 min.
Efter afkøling pyntes kagen med Cream Cheese Frosting, og skæres til sidst ud i 14 kager.

Grundopskrift:
CREDI® MULTICAKE DEJ
2.500 g CREDI® Multicake
750 g Vegetabilsk olie
690 g Æg
600 g Vand
4.540 g Vægt i alt

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved medium hastighed.

Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere