Harlekinsnitter, Snitter med Brombær/Lakrids og Hindbær/Vanilje


HARLEKINSNITTER
56 stk. á 55 g
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften med Brombær/Lakrids her og Hindbær/Vanilje her)

Harlekinmønsteret er dekorativt og samtidigt smager kombinationen af Softcake og kransekage skønt. Lav begge farvevarianter og skab ekstra opmærksomhed på kagehylden.

Kagebund:
2.500 g CREDI® Softcake Lys/Mørk dej (Se grundopskrift nedenfor)

Kransekagemasse Mørk/Lys:
500 g Odense Kranse XX
200 g Brun farin / 250 g sukker
200 g Æggehvider

Kranse XX, brun farin/sukker og en lille smule hvider røres med spartel. Når massen er jævn, tilsættes resten af hviderne. 2.500 g lys eller mørk dej hældes i en kantplade 46x60 cm, foret med siliconepapir.
Oven på dejen sprøjtes 800 g kransekagemasse i tynde striber, formet som et harlekinmønster.
Henholdsvis mørk masse på lys dej og lys masse på mørk dej.
Kagen bages i 25-30 min ved 170 °C. Efter afkøling skæres kagen ud til snitter med målene 5,5x8 cm.


SNITTER MED BROMBÆR/LAKRIDS OG HINDBÆR/VANILJE
56 stk. á 65 g

Smagskombinationerne brombær/lakrids samt hindbær/vanilje er sikre vindere og gør begge disse snitter til lækre smagsoplevelser.

Kagebund:

2.500 g Platin CREDI® Cake Lys/Choko dej (Se grundopskrift nedenfor)

Lakridsstreussel / Vaniljestreussel
250 g Odense Kranse XX
160 g Sukker
160 g Hvedemel
75 g Røremargarine Fast
30 g Lakridsgranulat / Vaniljesukker

Øvrige ingredienser:
600 g Frosne brombær
800 g Hindbærmarmelade

Kranse XX og sukker røres sammen til en ensartet masse.
Hvedemel tilsættes til massen smuldrer. Margarinen tilsættes til sidst, og skal kun lige fordeles rundt i massen.
2.500 g dej hældes i en kantplade 46x60 cm, foret med siliconepapir.

Oven på den mørke dej sprøjtes 800 g hindbærmarmelade i et harlekinmønster, og herefter drysses 600 g vaniljestreussel i
et jævnt lag.
Oven på den lyse dej fordeles henholdsvis 600 g knuste brombær, og herefter drysses 600 g lakridsstreussel i et jævnt lag.
Kagen bages i 25-30 min ved 170 °C.
Efter afkøling skæres kagen ud til snitter med målene 5,5x8 cm.


Grundopskrifter:
CREDI® SOFTCAKE LYS/MØRK DEJ
1.000 g CREDI® Softcake lys/mørk
300 g  Vegetabilsk olie
350 g  Æg
225 g  Vand
1.875 g Vægt i alt

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved medium hastighed.

PLATIN CREDI® CAKE LYS/CHOKO DEJ
1.000 g Platin CREDI® Cake Lys/Choko
300 g Vegetabilsk olie
350 g Æg
225 g Vand
1.875 g Vægt i alt

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved medium hastighed.


Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere