Iglo med solbær

28 stk. á 55 g
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)


En fristende kombination hvor den bløde fromage, solbær og mørke kagebund leder tankerne i retning af smagen af isen ”Kæmpe Eskimo”.

Mørk kagebund:
1.500 g CREDI® Softcake Mørk dej (Se grundopskrift nedenfor)

Neutral fromage:
1.450 g Neutral fromage (Se grundopskrift s. 11)

Øvrige ingredienser:
300 g Solbærmarmelade
160 g Smeltet chokolade


1.500 g mørk dej hældes i en kantplade 46x60cm, foret med siliconepapir.
Kagen bages i 18-20 min ved 170 °C.
I en siliconeform formet som halvkugler med Ø7 cm sprøjtes 30 g neutral fromage. I midten af/oven på fonden sprøjtes 10 g solbærmarmelade. Der stikkes små runde bunde med Ø6 cm ud af den mørke kage. Disse kagebunde trykkes let ned i den bløde fromage, så bunden bliver plan med fromagen. Kagerne sættes på frost til
de er er gennemfrosne. Det er nemmest at få kagerne ud af formen med det samme de tages ud fra frost.
Kagerne pyntes med smeltet chokolade.

Grundopskrifter:
CREDI® SOFTCAKE MØRK DEJ
1.000 g CREDI® Softcake mørk
300 g  Vegetabilsk olie
350 g  Æg
225 g  Vand
1.875 g Vægt i alt

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved medium hastighed.

FROMAGE NEUTRAL

1.000 g Piskefløde
250 g Vand (ca. 20-25 °C)
200 g CREDI® Fond Neutral
1.450 g Vægt i alt

CREDI® Fond opløses i ca. 20-25 °C varmt vand. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i, og det blandes godt.

Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere