Kirsebærdrøm

10 stk. á 525 g
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

En drøm af en kage hvor den søde kirsebærtopping spiller skønt sammen med den lækre nøddecreme og den mørke kagebund.

Mørk kagebund:
3.750 g Platin CREDI® Cake Choko dej (Se grundopskrift nedenfor)

Kirsebærtopping:
1.000 g Grønvang Luksuscreme
200 g Amarena kirsebær
50 g Sirup fra Amarena kirsebærrene
1 g Rød frugtfarve

Øvrige ingredienser:
300 g Callebaut Nocciola
500 g Amarena kirsebær

Luksuscreme piskes efter forskriften. Til sidst tilsættes frugtfarve, hakkede Amarena kirsebær og sirup.
375 g dej hældes i rund form Ø18 cm, og der drysses med 50 g hakkede Amarena kirsebær. Kagen bages ved 170 °C i 30-35 min. Efter afkøling smøres kagen med 30 g Nocciola og der pyntes med 100 g kirsebærtopping.

Grundopskrift:
PLATIN CREDI® CAKE CHOKO DEJ
1.000 g Platin CREDI® Cake Choko
300 g Vegetabilsk olie
350 g Æg
225 g Vand
1.875 g Vægt i alt

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved medium hastighed.

Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere