Regnbuekage

7 stk. á 800 g
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

Regnbuekagen er en farverig lagkage, som skaber glæde til børnefødselsdagen, studenterfesten og andre festlige lejligheder.

Kagebunde:
4.800 g Platin CREDI® Cake Lys dej (se grundopskrift nedenfor)

Tilsæt citron pasta og gul farve til dejen
100 g Citron pasta
5 g Gul farve

Luksuscreme:
2.500 g Grønvang luksuscreme
100 g Smeltet chokolade
Forskellige frugtfarver
Luksuscreme piskes efter forskriften.
600 g blandes med 100 g chokolade.
Resten af cremen deles og farves i de ønskede farver.

Øvrige ingredienser:
400 g Hindbærmarmelade

330 g dej hældes i form Ø18 cm og bages i 30 min. ved 170 °C.
Efter afkøling lægges to bunde sammen med 55 g marmelade og 100 g chokoladecreme.
Kagen smøres op med de forskellige farver creme og pyntes med rosetter og evt. marengstoppe.

Grundopskrift:
PLATIN CREDI® CAKE LYS DEJ
1.000 g Platin CREDI® Cake Lys
300 g Vegetabilsk olie
350 g Æg
225 g Vand
1.875 g Vægt i alt

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved medium hastighed.


Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere