Gourmet Proteinbrød

Sprødt Gourmet Proteinbrød med surdej og Manitoba mel. Dejen giver et utal af muligheder for at bage skønne specialbrød, morgenstykker og sandwichboller med fantastisk åben poring.

 

Ingredienser
1.500g JUST4TASTE® Protein Konc. U.S.
1.500g Manitoba Castillo Hvedemel
30g Gær
25g CREDIFROST® Super
20g Salt m/jod
2.000g Vand I
600g Vand II

 

Topping
80g Majsgranulat
80g Solsikkekerner

 

Fremgangsmåde 

Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som firkanter på 600 g, og stykker hakkes af på 110 g. Brød og stykker vendes i en blanding af majsgranulat og solsikkekerner, og stykkerne bages i en gummimåtte. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere