Sprødt Gourmet Proteinbrød med surdej og Manitoba mel. Dejen giver et utal af muligheder for at bage skønne specialbrød, morgenstykker og sandwichboller med fantastisk åben poring.
Ingredienser
1.500g JUST4TASTE® Protein Konc. U.S.
1.500g Manitoba Castillo Hvedemel
30g Gær
25g CREDIFROST® Super
20g Salt m/jod
2.000g Vand I
600g Vand II
Topping
80g Majsgranulat
80g Solsikkekerner
Fremgangsmåde
Dejen æltes 10 min. i 1. gear. Tilsæt salt ved skift til 2. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 3 gange. Dejen æltes skær. Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plastbakke og foldes. Dejen hviler i en time og foldes igen, tildækkes med plastik og sættes på køl. Dagen efter tages dejen ud fra køl og tempererer i ca. 2 timer. Dejen vendes ud på f.eks. durummel. Brød hakkes af som firkanter på 600 g, og stykker hakkes af på 110 g. Brød og stykker vendes i en blanding af majsgranulat og solsikkekerner, og stykkerne bages i en gummimåtte. Tørraskes under plast til ønsket størrelse. Kan afbages i enten herdovn eller stikovn som rustikke brødtyper.