Koldhævet Proteinbrød

Koldhævet Proteinbrød

Lækkert Proteinbrød med fuldkornshvedemel. Brødet er baseret på Protein Konc. som bl.a. indeholder solsikkekerner og malt, så brødet får en dyb mørk farve.

 

Ingredienser
1.500g JUST4TASTE® Protein Konc. U.S.
1.500g Fuldkornshvedemel
60g Gær
20g CREDIFROST® Super
5g Salt m/jod
2.240g Vand

 

Topping
60g Majsgranulat
60g Solsikkekerner

 

Fremgangsmåde

Dejen æltes 8 min. i 1. gear, og æltes skær i 2. gear. Dejen hviler i 20 min. og vejes af i stykker på 600 g, som virkes op. De opvirkede stykker hviler igen 20 min. og slås derefter op, vendes i en blanding af majsgranulat og solsikkekerner, og sættes på plader.
Stikvognen afdækkes med stikvognspose og køres på køl. Dagen efter tages stikvognen ud fra køl og tempererer ca. 60 min., inden den køres i raskeskab og brødet rasker til ønsket størrelse. Snittes på langs inden afbagning. Kan afbages i enten herdovn
eller stikovn som specialbrød.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os