De små og indbydende macarons/makroner er luftige og har en fin smag af mandel med en let chewy kerne. De er nemme at fremstille og sikrer samtidig et flot ensartet resultat.
Opskriften giver 217 skaller á 10 g
Ingredienser:
100 g Marengs
1.200 g Flormelis
540 g Fint mandelmel
330 g vand
Vand, flormelis og marengs piskes sammen ved høj hastighed i 5-6 min. Mandelmel tilsættes og der piskes til massen er jævn (1/2 - 1 min.). Kom massen i en sprøjtepose med glat tyl, og sprøjt små makroner ud på ca. 10 g. stykket.
Bank pladen med makroner i bordet et par gange, så de jævnes lidt ud og lad dem hvile i 15-20 min. Bages ved ca. 155°C i ca. 12 min. Når makronerne er kolde, kan de lægges sammen med karamelfyld eller chokoladetrøffel.
Tip: For en mørk variant erstattes 100 g flormelis med 75 g kakao og 30 g vand.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)