Go all in macrons

De små og indbydende macarons/makroner er luftige og har en fin smag af mandel med en let chewy kerne. De er nemme at fremstille og sikrer samtidig et flot ensartet resultat. 

 

Opskriften giver 217 skaller á 10 g

 

Ingredienser: 

100 g Marengs 

1.200 g Flormelis 

540 g Fint mandelmel 

330 g vand 

 

Vand, flormelis og marengs piskes sammen ved høj hastighed i 5-6 min. Mandelmel tilsættes og der piskes til massen er jævn (1/2 - 1 min.). Kom massen i en sprøjtepose med glat tyl, og sprøjt små makroner ud på ca. 10 g. stykket.

 

Bank pladen med makroner i bordet et par gange, så de jævnes lidt ud og lad dem hvile i 15-20 min. Bages ved ca. 155°C i ca. 12 min. Når makronerne er kolde, kan de lægges sammen med karamelfyld eller chokoladetrøffel.

 

Tip: For en mørk variant erstattes 100 g flormelis med 75 g kakao og 30 g vand.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os