Det luftige flødebolleskum i flot samspil med den cremet saltkaramel giver en helt fantastisk smag. Eller prøv også en "klassisk" luksus flødebolle med mørk overtræk og kokos. Flødebollerne kan holde sig friske på køl i 14 dage.
Opskriften giver 75 stk. á 46 g
Bund:
900 g Mandel råmasse
Indlæg:
250 g Karamel
5 g Salt
Topping:
1.550 g Flødebolleskum af marengs
650 g Vekao mørkt overtræk 20%
50 g Sukkerristet hasselnødder
50 g Karamel crunch perler
1 g Bronze støv
Fremgangsmåde:
Mandelråmasse rulles ned på ca. 3,0 mm og stikkes ud med udstikker Ø5cm. Lad mandelbundene tørre på en plade i en time, og lav flødebolleskummet imens (se opskrift her). Kom skummet i en sprøjtepose med en glat tyl og sprøjt ca. 20 g. skum på hver bund. Sprøjt herefter lidt saltkaramel, ned i midten af hver flødebolle. Lad flødebollerne tørre en time inden de overtrækkes med vekao. Dette gøres ved enten at dyppe flødebollerne ned i den mørke overtræk eller placer dem på en rist og brug en sprøjtepose og sprøjt overtræk ned over flødebollerne. Pyntes med sukkerristede nødder og karamel crunch perler vendt i bronze støv.
Se hvordan du pisker en stabil flødebolleskum nedenfor:
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)