Luksus flødebolle på marcipanbund med saltkaramel

Det luftige flødebolleskum i flot samspil med den cremet saltkaramel giver en helt fantastisk smag. Eller prøv også en "klassisk" luksus flødebolle med mørk overtræk og kokos. Flødebollerne kan holde sig friske på køl i 14 dage.

 

Opskriften giver 75 stk. á 46 g

 

Bund:

900 g Mandel råmasse

 

Indlæg: 

250 g Karamel 

5 g Salt

 

Topping:

1.550 g Flødebolleskum af marengs

650 g Vekao mørkt overtræk 20% 

50 g Sukkerristet hasselnødder

50 g Karamel crunch perler

1 g Bronze støv

 

Fremgangsmåde:

Mandelråmasse rulles ned på ca. 3,0 mm og stikkes ud med udstikker Ø5cm. Lad mandelbundene tørre på en plade i en time, og lav flødebolleskummet imens (se opskrift her). Kom skummet i en sprøjtepose med en glat tyl og sprøjt ca. 20 g. skum på hver bund. Sprøjt herefter lidt saltkaramel, ned i midten af hver flødebolle. Lad flødebollerne tørre en time inden de overtrækkes med vekao. Dette gøres ved enten at dyppe flødebollerne ned i den mørke overtræk eller placer dem på en rist og brug en sprøjtepose og sprøjt overtræk ned over flødebollerne. Pyntes med sukkerristede nødder og karamel crunch perler vendt i bronze støv. 

 

Se hvordan du pisker en stabil flødebolleskum nedenfor:

 

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os