Små glutenfri woopies med cremefyldning er som et lille stykke af himmelen, med en indbydende sprød og cremet smagsoplevelse i et bid. Giver masser af mulighed for at skabe variation ved at tilføje forskellige cremer, fyldninger og pynt.
De små lækre woopies er baseret på den glutenfri lagkageblanding, hvor der blot skal tilsættes æg og vand. Blandingen sikrer en bagestabil og ensartet dej, der er nem at håndtere.
OPSKRIFT
GLUTENFRI WOOPIES
1.000 g GLUTEN FREE SPONGE CAKE PLAIN
400 g Æg
350 g Vand
FREMGANGSMÅDE
Pisketid: 8 minutter ved høj hastighed
Sprøjt små whoopie-bunde ud på et stykke bagepapir
Bagetid: 10 minutter
Temperatur: Herdovn ved 175 °C
Ønskes en mørk woopie som vis på billedet: Tilføj 50 g kakaopulver 20-22% til basisopskriften. Sprøjt små whoopie bunde ud på et stykke bagepapir med sprøjtepose. Bages i herdovn i ca. 10 miutter ved 170 °C.