Gulerodskage med cream cheese frosting
Klassisk og dejlig svampet gulerodskage med en cremet og indbydende cream cheese frosting på toppen. Smager skønt og kagen forbliver frisk og moist længe. Baseret på CREDI® Multicake der er nem at arbejde med og giver masser af mulighed for at skabe variation som banankage, squashkage, kanelkage og mange flere.
Opskriften giver 14 kager á 480 g
Gulerodskage:
2.500 g CREDI® Multicake
750 g Vegetabilsk olie
875 g Æg
560 g Vand
600 g Gulerødder i strimler
200 g Hakkede hasselnødder
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved langsom hastighed. Dejen hældes i en ramme foret med bølgepergament, og kagen bages ved 160 °C i 45-50 min.
Cream cheese frosting:450 g Smør
600 g Flormelis
300 g Flødeost
Smør og 1/3 flormelis røres godt sammen med spartel. Resten af flormelissen tilsættes af et par omgange, og massen røres til den er hvid og luftig. Flødeosten tilsættes og skal kun lige røres sammen med resten af massen. Efter afkøling pyntes kagen med cream cheese frosting, og skæres ud i 14 kager og drysses med lidt gulerødder i strimler på toppen efter behag.