Harlekinsnitter, Snitter med Brombær/Lakrids og Hindbær/Vanilje

Tre skønne, lækre og velsmagende snitter, der giver masser af muligheder for variation efter sæson og årstid. De er dekorative og skaber et flot farvespil. Harlekinsnitterne er baseret på vores lyse og mørke CREDI® Softcake, som giver en svampet kage, der holder sig frisk længe. Kagen kan produceres til frost. 
HARLEKINSNITTER
Skønne og dekorative harlekinsnitter på bund af soft cake toppet med smagfuld kransekage. Kan laves enten på en bund af lys eller mørk soft cake.
Opskriften giver 56 stk. á 55 g

Kagebund:
1.000 g CREDI® Softcake lys eller mørk
300 g  Vegetabilsk olie
350 g  Æg
225 g  Vand
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min. med spartel ved medium hastighed.

Kransekagemasse Mørk/Lys:
500 g Odense kranse xx
200 g Brun farin / 250 g sukker
200 g Æggehvider

Kranse xx, brun farin/sukker og en lille smule hvider røres med spartel. Når massen er jævn, tilsættes resten af hviderne. Den lyse eller mørke dej hældes i en kantplade 46x60 cm, foret med silikonepapir. Oven på dejen sprøjtes 800 g kransekagemasse i tynde striber, formet som et harlekinmønster. Henholdsvis mørk masse på lys dej og lys masse på mørk dej. Kagen bages i 25-30 min. ved 170 °C. Efter afkøling skæres kagen ud til snitter i passende størrelse.


SNITTER MED BROMBÆR/LAKRIDS OG HINDBÆR/VANILJE
Smagskombinationerne brombær/lakrids og hindbær/vanilje er sikre vindere og giver mulighed for at skabe variation og skønne smagsoplevelser. 
Opskriften giver 56 stk. á 65 g

Kagebund:
1.000 g Platin CREDI® Cake lys eller choko
300 g Vegetabilsk olie
350 g Æg
225 g Vand
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min. med spartel ved medium hastighed.

Lakridsstreussel/Vaniljestreussel
250 g Odense kranse xx
160 g Sukker
160 g Hvedemel
75 g Røremargarine fast
30 g Lakridsgranulat/vaniljesukker

Øvrige ingredienser:
600 g Frosne brombær
800 g Hindbærmarmelade

Kranse xx og sukker røres sammen til en ensartet masse. Hvedemel tilsættes til massen smuldrer. Margarinen tilsættes til sidst, og skal kun lige fordeles rundt i massen. Dejen hældes i en kantplade 46x60 cm, foret med silikonepapir. Oven på den mørke dej sprøjtes 800 g hindbærmarmelade i et harlekinmønster, og herefter drysses 600 g vaniljestreussel i et jævnt lag. Oven på den lyse dej fordeles henholdsvis 600 g knuste brombær og herefter drysses 600 g lakridsstreussel i et jævnt lag. Kagen bages i 25-30 min. ved 170 °C. Efter afkøling skæres kagen ud til snitter i passede størrelse.

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os