Iglo med solbær

En fristende kombination hvor den bløde fromage, den friske solbær og mørke kagebund giver en skøn smagsoplevelse. Perfekt som en lille dessert eller som en lille tapaskage. Den mørke kagebund er baseret på vores mørke CREDI® Softcake, som er nem at arbejde med og giver en ensartet og samgfuld kage.

 

Opskriften giver 28 stk. á 55 g


CREDI® SOFTCAKE MØRK kagebund:
800 g CREDI® Softcake mørk
240 g  Vegetabilsk olie
280 g  Æg
180 g  Vand

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min. med spartel ved medium hastighed. 1.500 g mørk dej hældes i en kantplade 46x60 cm, foret med silikonepapir og bages i 18-20 min. ved 170 °C.

CREDI® Fond Neutral fromage:
200 g CREDI® Fond Neutral
250 g Vand (ca. 20-25 °C)
200 g Piskefløde
Piskefløden piskes meget let. Den skal kunne trække spor efter piskeriset, men stadig være flydende. Vand ca. 20-25 grader og CREDI Fond Neutral røres sammen, og en tredjedel af fløden vendes heri og blandes godt. Derefter tilsættes resten af fløden, og fromagen er klar til brug.

Øvrige ingredienser:
300 g Solbærmarmelade
160 g Smeltet chokolade

I en silikoneform formet som halvkugler med Ø7 cm sprøjtes 30 g neutral fromage. I midten af/oven på fonden sprøjtes 10 g solbærmarmelade. Der stikkes små runde bunde med Ø6 cm ud af den mørke kage og trykkes let ned i den bløde fromage, så bunden bliver plan med fromagen. Kagerne sættes på frost til de er helt frosne. Det er nemmest at poppe kagerne ud af formen med det samme de tages ud fra frost. Kagerne pyntes med smeltet chokolade.

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os