Iglo med solbær

En fristende kombination hvor den bløde fromage, den friske solbær og mørke kagebund giver en skøn smagsoplevelse. Perfekt som en lille dessert eller som en lille tapaskage.

 

Opskriften giver 28 stk. á 55 g


CREDI® SOFTCAKE MØRK kagebund:
800 g CREDI® Softcake mørk
240 g  Vegetabilsk olie
280 g  Æg
180 g  Vand

Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min. med spartel ved medium hastighed. 1.500 g mørk dej hældes i en kantplade 46x60 cm, foret med silikonepapir og bages i 18-20 min. ved 170 °C.

CREDI® Fond Neutral fromage:
200 g CREDI® Fond Neutral
250 g Vand (ca. 20-25 °C)
200 g Piskefløde
Piskefløden piskes meget let. Den skal kunne trække spor efter piskeriset, men stadig være flydende. Vand ca. 20-25 grader og CREDI Fond Neutral røres sammen, og en tredjedel af fløden vendes heri og blandes godt. Derefter tilsættes resten af fløden, og fromagen er klar til brug.

Øvrige ingredienser:
300 g Solbærmarmelade
160 g Smeltet chokolade

I en silikoneform formet som halvkugler med Ø7 cm sprøjtes 30 g neutral fromage. I midten af/oven på fonden sprøjtes 10 g solbærmarmelade. Der stikkes små runde bunde med Ø6 cm ud af den mørke kage og trykkes let ned i den bløde fromage, så bunden bliver plan med fromagen. Kagerne sættes på frost til de er helt frosne. Det er nemmest at poppe kagerne ud af formen med det samme de tages ud fra frost. Kagerne pyntes med smeltet chokolade.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os