Lækre tærter med frugt og crumble

Skønne og smagfulde tærter der er nemme at variere med indbydende topping og friske bær afhængig af årstiden. Baseret på lækker bund af linsedej og svampet softcake. CREDI Luksus Cake sikrer et fantastisk og ensartet resultat og en kage der holder sig moist længe. De færdigbagte tærter kan desuden opbevares på køl og/eller frost - helt uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. 

 

Se den lille video der viser, hvordan vi laver den lækre tærter med hyldeblomst og makron. 

 

 

Det er nemt at variere tærterne med spændende smagsvarianter og fyld. Vi har udviklet tre bud

på skønne tærter.

 

BROMBÆRTÆRTE M/ HYLDEBLOMST OG MAKRON
Opskriften giver 30 stk. á 423 g
3.650 g Lys kagedej (opskrift nedenfor)
1.650 g Borgmestermasse (opskrift nedenfor)
3.000 g Linsedej (opskrift nedenfor)
1.800 g Makronmasse (opskrift nedenfor)
2.250 g Brombær
250 g Hyldeblomstpasta
90 g Mandelflager

Den færdige borgmestermasse røres sammen med kagedejen og hyldeblomstpasta, og 175 g masse vejes af i hver af de forede tærteforme. 75 g brombær fordeles ovenpå dejen, og 60 g makronmasse sprøjtes i en spiral ovenpå bærrene. Til sidst drysses 3 g mandelflager på. Tærterne bages i ca. 30 min. ved ca. 175 °C.

 

RABARBERTÆRTE M/ KOKOSCRUMBLE
Opskriften giver 30 stk. á ca. 403 g
3.650 g Lys kagedej (opskrift nedenfor)
1.650 g Borgmestermasse (opskrift nedenfor)
3.000 g Linsedej (opskrift nedenfor)
1.500 g Kokoscrumble (opskrift nedenfor)
2.250 g Rabarber
30 g Vaniljesukker

Den færdige borgmestermasse røres sammen med kagedejen, og 175 g masse vejes af i hver af de forede tærteforme. Rabarber blandes med vaniljesukker, og ovenpå dejen fordeles 75 g rabarber, og til sidst toppes tærterne med 50 g kokoscrumble. Tærterne bages i ca. 30 min. ved ca. 175 °C.

 

LATTE MACCHIATOTÆRTE M/ VALNØDDER OG CHOKOLADE

Opskriften giver 30 stk. á ca. 331 g
3.650 g Lys kagedej (opskrift nedenfor)
1.650 g Borgmestermasse (opskrift nedenfor)
3.000 g Linsedej (opskrift nedenfor)
320 g Kaffe Latte Macchiato Pasta
450 g Valnødder
360 g Callebaut Dark Callets 811 (Chokoladeknapper)
120 g Mandelflager

Den færdige borgmestermasse røres sammen med kage- dejen og Latte Macchiato pasta, og 185 g masse vejes af i hver af de forede tærteforme. 15 g valnødder, 12 g chokolade og 4 g mandelflager fordeles ovenpå dejen. Tærterne bages i ca. 28 min. ved ca. 175 °C.

 

GRUNDOPSKRIFTER
LYS KAGEDEJ
2.000 g CREDI® Luksus Cake
650 g Æg
600 g Vegetabilsk olie
400 g Vand 

Alle ingredienser røres sammen med spartel ved lav hastighed i 3-4 min.

 

BORGMESTERMASSE
500 g Universal Fyld
500 g Sukker
150 g Vand
500 g Blød røremargarine 

Universal Fyld og sukker røres sammen med vand. Røremargarine tilsættes lidt efter lidt, til massen er jævn.

 

LINSEDEJ
1.500 g Hvedemel
1.000 g Rullemargarine
510 g Flormelis
175 g Æg
30 g Bagepulver 

Alle ingredienser æltes sammen på en gang. Dejen skal kun lige æltes sammen. Linsedej rulles ned på 2,5 mm, og stikkes ud med rund udstikker Ø180 mm og tærteforme Ø158x24 mm fores med linsedejen.

 

MAKRONMASSE
1.000 g Sukker
500 g Bitter brun
280 g Æggehvider
75 g Mel 

Sukker og Bitter brun køres sammen, og æggehvider tilsættes lidt ad gangen. Mel røres i til sidst.

 

KOKOSCRUMBLE
900 g Kokosmel
600 g Blød røremargarine
390 g Sukker
300 g Mel 

Alle ingredienser køres til smulder på en gang med spartel.

 

Du kan trække på et team af erfarne specialister

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!

 

•  Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

Kontakt os