Mørk cremet irish coffee kage

Mørk cremet irish coffee kage

En virkelig velsmagende kage og perfekt som en lækker dessert til de voksne, med sin fyldige og cremede Irish Coffee fromage på den svampede mørke bund med mandelflager. Kagen kan holde sig i 1-2 dage på køl. Den færdige kage uden pynt, kan holde sig i 1-2 måneder på frost, når den er godt pakket ind under plast. Opskriften giver 6 kager.
 
Ingredienser:
1.875 g CREDI® Cake Platin Choko kagebund (se grundopskrift)
60 g Mandelflager m/hinde
150 g Cocoa coating/creme
1.000 g Irish Coffee fromage (se grundopskrift)
 
Grundopskrifter:
CREDI® Cake Platin Choko kagebund
1.000 g CREDI® Cake Platin Choko
350 g Æg
300 g Olie
225 g Vand
 
Irish Coffee fromage
130 g CREDI® Fond Neutral
80 g Vand
80 g Whiskey
50 g Kaffe Latte Macchiato Pasta
1.000 g Piskefløde 35%
50 g Mørk chokolade kagedrys 49%
Fløden piskes til en meget let skum. CREDI® Fond Neutral oplæses i vand tilsat whiskey og kaffe pasta. Derefter tilsættes ca. 1/3 af den letpiskede fløde og det hele blandes godt sammen. Resten af fløden mænges i sammen med den mørke choko kagedrys. Fromagen er klar til brug.
 
Arbejdsbeskrivelse:
Alle ingredienser fra basisopskriften til kagebundene røres sammen med spartel ved lav hastighed i ca. 5 minutter. Silikoneformen ”Festival’’ fedtes med Crefino og i hvert hul drysses ca. 12 g mandelflager. Formene rystes lidt, så mandelflagerne fordeler sig i formene. 300 g kagedej vejes af i hver form, og kagerne bages ved 160 grader i ca. 30 minutter. Når kagerne kommer ud af ovnen, vendes formene rundt på en plade med bagepapir, hvor de står i 5-10 minutter. Herefter vendes kagerne ud af formene og køles af.

25 g Cocoa coating/creme sprøjtes i fordybningen på kagen. Ovenpå Cocoa coating/creme sprøjtes ca. 160 g Irish Coffee fromage med en glat tyl i små toppe. Kagerne stilles på frost. Tip: Pyntes evt. med et drys kakao og friske bær.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os