Lagkage med chokoladecreme i flotte farver
En festlig og farverig lagkage med en indbydende chokoladecreme og frisk strejf af citron. En fantastisk og smagfuld kage til festlige lejligheder som fødselsdage, studenterfester og barnedåb.
Opskriften giver 7 kager á 800 g
Kagebunde:
2.500 g Platin CREDI® Cake Lys
750 g Vegetabilsk olie
875 g Æg
560 g Vand
100 g Citron pasta
5 g Gul farve
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 4-5 min med spartel ved langsom hastighed. 330 g dej hældes i form Ø18 cm og bages i 30 min. ved 170 °C.
Luksuscreme:
2.500 g Grønvang luksuscreme
100 g Smeltet chokolade
Forskellige frugtfarver
Luksuscreme piskes efter forskriften. 600 g blandes med 100 g chokolade. Resten af cremen deles og farves i de ønskede farver.
Øvrige ingredienser:
400 g Hindbærmarmelade
Efter afkøling lægges to bunde sammen med 55 g marmelade og 100 g chokoladecreme. Kagen smøres op med de forskellige farver cremer og pyntes med rosetter og marengstoppe.