Skønne og smagfulde tærter der er nemme at variere med indbydende topping, marmelade og friske bær afhængig af årstiden. Baseret på lækker bund af svampet softcake. Platin Credi softcake sikrer et fantastisk og ensartet resultat og en kage der holder sig moist længe. De færdigbagte kager kan desuden opbevares på køl og/eller frost - helt uden at gå på kompromis med smagsoplevelsen. Kagerne er naturligvis også lækre, når de lige kommer ud af ovnen og er lune og dufter helt fantastisk.
Opskriften giver 78 tærter
Grundopskrift til tærtebund - lys eller mørk
12.500 g Platin CREDI® Cake Lys eller Platin Credi® Cake Choko
4.375 g Past. æg
3.750 g Vegetabilsk olie
2.850 g Vand
Ingredienserne røres sammen i 4 min. ved lav hastighed i 1. gear.
Grundopskrift på makronmasse - lys eller mørk
2.000 g Odense kranse mandel xx eller Kranse mørk
2.000 g Sukker
1.000 g Past. æggehvide
Marcipan og sukker røres sammen til en ensartet masse. Derefter tilsættes æggehviderne lidt ad gangen.
Lys tærte med streusel og hindbær
300 g lys kagedej fyldes i papirform (Ø 17 x 3,5 cm)
75 g lys marcipan streusel pr. kage fordeles på dejen
80 g hindbærmarmelade pr. kage sprøjtes ovenpå streuselen
Bagetid: Ca. 35 min. ved 165 ºC
Mørk tærte med streusel og abrikos
300 g mørk kagedej fyldes i papirform (Ø 17 x 3,5 cm)
75 g mørk marcipan streusel pr. kage fordeles på dejen
80 g abrikosmarmelade pr. kage sprøjtes ovenpå streuselen som en spiral
Bagetid: Ca. 35 min. ved 165 ºC
Lys tærte med makron og rabarber
300 g lys kagedej fyldes i papirform (Ø 17 x 3,5 cm)
65 g rabarberstykker pr. kage fordeles på dejen
65 g lys makronmasse pr. kage sprøjtes ovenpå som en spiral
Bagetid: Ca. 40 min. ved 165 °C
Mørk tærte med makron og hindbær
300 g mørk kagedej fyldes i papirform (Ø 17 x 3,5 cm)
65 g hindbærsmuld pr. kage drysses ovenpå dejen
65 g mørk makronmasse pr. kage sprøjtes ovenpå hindbærrene
Bagetid: Ca. 40 min. ved 165 °C