Solbær cheesecake

En lækker og skøn ostefromage med en mild og cremet smag, som komplementeres flot af den lyse kagebund og den friske smag af solbær.
Opskriften giver 10 stk. á 550 g

CREDI® Softcake Lys kagebund:
800 g CREDI® Softcake Lys
280 g Æg
240 g Vegetabilsk olie
180 g Vand
Fremgangsmåde kagebund:
Alle ingredienser røres sammen på en gang i 5 min. med en spartel ved medium hastighed. Bages i ca. 18-20 min. ved 170 grader.

Ostefromage:
500 g CREDI® Fond Neutral
625 g Vand (ca. 40 grader)
2.500 g Piskefløde
1.000 g Philadelphia neutral
Fremgangsmåde ostefromage:
Fløden piskes meget let. Flødeosten røres blød og blandes med vand og CREDI® Fond Neutral. Der røres godt indtil massen er ensartet. 1/3 del af den letpiskede fløde vendes i CREDI® Fond blandingen og blandes godt samme. Derefter vendes resten af fløden i. Tilsæt evt. en lille smule citronsaft, hvis der ønskes en let syrlig smag. Fromagen er klar til brug. 

Øvrige ingredienser:
600 g Solbærmarmelade
200 g Credigel

Fremgangsmåde:
Bunde stikkes ud af Softcake med ring Ø15 cm. Samme ring fores med kantfolie. Bunden placeres i ringen, og ringen fyldes halvt med ostefromage. Der sprøjtes en tyk cirkel rundt i fromagen med solbærmarmelade, og derefter fyldes ringen med ostefromage. Kagerne sættes på frost. Når kagen tages ud fra frost, smøres et tyndt lag Credigel (ca. 20 g) på toppen.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os