Nytårskage med passionsfromage

Skøn og festlig nytårskage med cremet passionsfromage på svampet bund af brownie. CREDI® Fond er perfekt til flødekager, desserter, mousser og rigtig nem at arbejde med og sikrer en ensartet og stabil fromage, der kan varieres blot ved at tilsætte frugtpuré, alkohol eller chokolade.

 

Opskriften giver 12 kager á 520 gram

PASSIONSFROMAGE:
600 g CREDI® Fond Neutral
600 g Passionsfrugtpure (ca. 20-25 °C)
150 g Vand (ca. 20-25 °C)
3.000 g Piskefløde
Fløden piskes meget let. Fromagepulver, passionsfrugtpure og vand blandes godt sammen. 1/3 af den letpiskede fløde røres i blandingen, og det blandes godt. Derefter vendes resten af fløden i, og fromagen er klar til brug.

BROWNIEBUND
1.500 g CREDI® Luksus Brownie
375 g Æg
375 g Vegetabilsk olie
225 g Vand
Alle ingredienser røres sammen med en spartel, ved medium hastighed i 5 min. Alt dejen (ca. 2.400 g) hældes i en kantplade 45x60 cm, foret med siliconepapir i bunden.
Bunden bages ved 180 °C i 18-20 min.

GLAZE
400 g Sødmælk
440 g Sukker
500 g Hvid chokolade
30 g Husblas
5 g Gul farve
Husblas lægges i blød i koldt vand. Mælk og sukker varmes op til lige under kogepunktet. Den udblødte husblas opløses i den varme mælkeblanding, som derefter hældes i et litermål, sammen med den hvide chokolade. Lad dette stå et lille minuts tid, inden man med en stavblender blender massen sammen, uden at få lavet for mange luftbobler. Tilsæt farve efter behag. Glazen skal køle ned til omkring 37 °C før den er klar til brug.

ØVRIGE INGREDIENSER
720 g Jordbærmarmelade

KRYSTALLISERET CHOKOLADE

200 g vand
200 g sukker 
200 g smeltet hvid eller mørk chokolade

Vand og sukker koges op til 136 °C. Imens smeltes chokoladen. Når sukkerlagen når de 136 °C hældes den i den smeltede chokolade, mens der piskes godt. Fordel den krystalliserede chokolade i et jævnt lag, på en plade med siliconepapir, og lad det tørre lidt inden brug. Opbevares køligt.


FREMGANGSMÅDE
Med udstikker Ø 13 cm stikkes der 12 bunde ud af Browniebunden. Alle bunde smøres med 60 g jordbærmarmelade og de placeres i ring Ø 15 cm (gerne foret med kantfolie 5 cm). Ovenpå bunden hældes der 350 g passionsfromage. Kagerne sættes på frost. Når kagerne skal pyntes tages kagerne fra frost og overhældes med glaze, mens de stadig er frosne.

 

Vi bringer vores ekspertise til din virksomhed 

 

Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men i særdeleshed i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores brede viden og knowhow om bageribranchen har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.

 

 

Læs mere

Lad os skabe løsninger sammen

 

Vores passion er at levere skræddersyede og unikke løsninger, netop tilpasset dine behov. Med Credin som partner får du:

 

•  Over 90 års erfaring og knowhow
•  Tæt og direkte samarbejde med specialistteam
•  Hurtig og agil udviklingsproces
•  Innovative og unikke løsninger
•  AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
•  En del af Orkla Food Ingredients (OFI)

 

 

Læs mere

 

Kontakt os