Lækker let og luftig bolle eller Focaccia med bløde rugkerner og kartoffel, som sikrer bollerne en frisk og blød krumme længe.
Opskriften er blandt andet baseret Just4Taste Potato koncentrat, som er et lyst specialbrødskoncentrat med kartoffelflager, majsmel, surdej og hvid peber. Giver dejlige friskholdige kartoffelbrød og boller med en fugtig krumme og en god afrundet smag. Kan anvendes i kombination med mange forskellige meltyper og som softner i andre brødtyper. Dosering: 50/50.
OPSKRIFT:
Iblødsætning:
800 g Softkerner Rug
800 g Vand (Varmt)
Sættes i blød i 1-2 timer
1.050 g Hvedemel
70 g Febako Super
300 g JUST4TASTE® Potato Konc.
220 g MULTIBASE® Rugbrød
260 g Halvsigtemel
60 g Maltekstrakt
55 g Gær
1.000 g Vand
FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 15 min i 1. gear i spiralælter
Dejtemp: 27 °C
Liggetid: Hviler 30 min på bordet inden afvejning og opslåning
Rasketid: Ca. 50 min
Temperatur: Indsættes ved 210 °C, reduceres til 200 °C
Bagetid: Ca.15-18 min
FOCACCIASTYKKER TIL SANDWICH:
2.600 g dej fordeles i en kantplade. Hviler 15 min. Deles i 5x5. Toppes med drys efter eget ønske. Kan også, inden de deles, trykkes med fingrene og derefter sprayes med god olivenolie. Toppes med diverse krydderurter og flagesalt.
BOLLER:
90 g pr. stk. Virkes op og kommes i lave silikoneforme, ca. Ø10 cm. Toppes med drys efter eget ønske.
Du kan trække på et team af erfarne specialister
Vores styrke ligger ikke kun i vores produkter, men også i vores medarbejdere. Hjertet af Credin består af vores yderst kompetente og erfarne medarbejdere – mange med lang anciennitet. Vores fælles pulje af viden og ekspertise har en mærkbar indvirkning på hvert samarbejde og løsning, vi leverer.
Lad os skabe løsninger sammen
Når du vælger Credin som din leverandør, får du en partner, der er dedikeret til perfektion i hver eneste bid!
• Over 90 års pålidelighed og uovertruffen knowhow
• Tæt og direkte samarbejde med et specialistteam
• Hurtig og agil udviklingsproces
• Innovative løsninger, der appellerer til et bredt publikum
• AA-rating I BRCGS (uanmeldt auditering)
• En del af Orkla Food Ingredients (OFI)