Rugbrødsboller og sandwichstykker med MultiBase® Rugbrød

Rugbrødsboller og sandwichstykker med MultiBase® Rugbrød

Lækker let og luftig bolle eller Focaccia med bløde rugkerner og kartoffel, som sikrer bollerne en frisk og blød krumme længe. 

 

Opskriften er blandt andet baseret Just4Taste Potato koncentrat, som er et lyst specialbrødskoncentrat med kartoffelflager, majsmel, surdej og hvid peber. Giver dejlige friskholdige kartoffelbrød og boller med en fugtig krumme og en god afrundet smag. Kan anvendes i kombination med mange forskellige meltyper og som softner i andre brødtyper. Dosering: 50/50.

 

OPSKRIFT:
Iblødsætning:
800 g Softkerner Rug
800 g Vand (Varmt)
Sættes i blød i 1-2 timer


1.050 g Hvedemel
70 g Febako Super
300 g JUST4TASTE® Potato Konc.
220 g MULTIBASE® Rugbrød
260 g Halvsigtemel
60 g Maltekstrakt
55 g Gær
1.000 g Vand

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 15 min i 1. gear i spiralælter
Dejtemp: 27 °C
Liggetid: Hviler 30 min på bordet inden afvejning og opslåning
Rasketid: Ca. 50 min
Temperatur: Indsættes ved 210 °C, reduceres til 200 °C
Bagetid: Ca.15-18 min


FOCACCIASTYKKER TIL SANDWICH:
2.600 g dej fordeles i en kantplade. Hviler 15 min. Deles i 5x5. Toppes med drys efter eget ønske. Kan også, inden de deles, trykkes med fingrene og derefter sprayes med god olivenolie. Toppes med diverse krydderurter og flagesalt.


BOLLER:
90 g pr. stk. Virkes op og kommes i lave silikoneforme, ca. Ø10 cm. Toppes med drys efter eget ønske.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os