Et virkelig skønt brød til en smagfuld og nem lille snack, som kan varieres med masser af lækker topping. Brødet er baseret på CREDI Ferment og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme. Opskriften på brødet er samme opskrift som brødet til Paninien. Via blot en dej er det nemt at skabe stor variation til forskellige brødtyper til både snacks og sandwich.
Opskrift:
2.000 g CREDI® Ferment
450 g Just4Taste® bløddejskoncentrat.
350 g Blød røremargarine
100 g Gær
10 g Salt
1.000 g Vand
Pizzasauce:
500 g Vand
150 g Pizza pasta
Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse
Øvrige ingredienser:
750 g Skinkestrimler
750 g Revet ost
Fremgangsmåde:
Æltetid: 7 min. langsomt 4 min. hurtigt
Dejtemperatur: 25-26 °C
Hviletid: 20 min. på køl
Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.
Bagetid: Ca. 12 m Bagetemperatur: 200 °C
Dejen rulles ned på ca. 3 mm og skæres ud i firkanter på 14 x 8 cm. Kanterne pensles med vand på den korte led, og lukkes sammen, så dejen danner en aflang kano. Kanoen placeres i en flütes tagrende med silikonepapir. Sprøjt pizzasauce ned i kanoen, og fyld evt. med revet skinke og ost. Raskes i ca. 40 min. og bages ved 200 grader i 10-12 min.