Snack med skinke og ost

Snack med skinke og ost

Et virkelig skønt brød til en smagfuld og nem lille snack, som kan varieres med masser af lækker topping. Brødet er baseret på CREDI Ferment og Just4Taste bløddej, som gør at brødet holder sig blødt og saftigt hele dagen og har en fantastisk smag og skøn krumme. Opskriften på brødet er samme opskrift som brødet til Paninien. Via blot en dej er det nemt at skabe stor variation til forskellige brødtyper til både snacks og sandwich.

 

Opskrift:

2.000 g CREDI® Ferment

450 g Just4Taste® bløddejskoncentrat.

350 g Blød røremargarine

100 g Gær

10 g Salt

1.000 g Vand

 

Pizzasauce:

500 g Vand

150 g Pizza pasta

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse

 

Øvrige ingredienser:

750 g Skinkestrimler

750 g Revet ost

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 7 min. langsomt 4 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 20 min. på køl

Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Ca. 12 m Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm og skæres ud i firkanter på 14 x 8 cm. Kanterne pensles med vand på den korte led, og lukkes sammen, så dejen danner en aflang kano. Kanoen placeres i en flütes tagrende med silikonepapir. Sprøjt pizzasauce ned i kanoen, og fyld evt. med revet skinke og ost. Raskes i ca. 40 min. og bages ved 200 grader i 10-12 min.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere
Kontakt os