Fermentflutes m/ Hvidløgssmør & Groft salt

Se hvordan vi ridser og fylder vores koldhævede fermentflutes m/ Hvidløgssmør & groft salt

 


OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

24 stk. á 432 g

6.000 g CREDI® Ferment
120 g Salt tilsat jod
100 g Gær
80 g CREDIFROST® Super
3.400 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 7 min. i 1. gear. Æltes skær i 2. gear
Dejtemperatur: 27 °C
Liggetid: 2x30 min.
Dejvægt: 400 g flutes
Rasketid: Tørraskes til ønsket størrelse
Bagetid: Ca. 15. min.
Indsætningstemperatur: 250 °C
Afbagningsstemperatur: 190 °C
Damp: Som ved rundstykker

Efter liggetiden slås de op i plades bredde. De skal være spidse i enderne og vendes i grov durum.

4 flutes på hver plade. Køres på frost en time, herefter på køl med pose
over til næste dag. Tørraskes til ønsket størrelsen.

 

Skær en ridse 1/3 ned på langs og sprøjt 30 g fyldning på. Fyld pr. flute: 30 g hvidløgssmør med persille + 2 g groft salt.

Hvidløgssmør med persille opskrift: 750 g smør + 15 g hvidløgsgranulat + 5 g tørret persille.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere