Fermentflutes m/ Pizzasauce & Ost

 

Se hvordan vi ridser og fylder vores koldhævede fermentflutes m/ Pizzasauce & ost

 

 

 

OPSKRIFT

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

24 stk. á 480 g

6.000 g CREDI® Ferment
120 g Salt tilsat jod
100 g Gær
80 g CREDIFROST® Super
3.400 g Vand

 

FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 7 min. i 1. gear. Æltes skær i 2. gear
Dejtemperatur: 27 °C
Liggetid: 2x30 min.
Dejvægt: 400 g flutes
Rasketid: Tørraskes til ønsket størrelse
Bagetid: Ca. 15. min.
Indsætningstemperatur: 250 °C
Afbagningsstemperatur: 190 °C
Damp: Som ved rundstykker

Efter liggetiden slås de op i plades bredde. De skal være spidse i enderne og vendes i grov durum.

4 flutes på hver plade. Køres på frost en time, herefter på køl med pose
over til næste dag. Tørraskes til ønsket størrelsen.

 

 

Skær en dyb ridse 2/3 ned på langs og 30 g sprøjt fyldning på hver side af ridsen.

Fyld pr. flute: 60 g blød pizzasauce + 20 g revet ost.

Blød pizzasauce opskrift: 1.200 g kold vand + 225 g Pizza Pasta pulver røres sammen og står i 30 min. inden brug.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere