Koldhævede Havre Manitoba stykker

Velsmagende mørke stykker bagt på PASCO® Havre koncentrat med hørfrø, havre, knækket hvede og fuldkornshvedemel kombineret med Manitoba mel samt flydende bygsurdej.
Højt indhold af vand på 75%.

 

74 stk. á 125 gram

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

 

OPSKRIFT

3.000 g Hvedemel Manitoba Casillo
2.000 g PASCO® Havre Konc.
30 g Gær
1.000 g Bygsur 20 aktiv, flydende
2.500 g Vand I
750 g Vand II
60 g Salt tilsat jod

FORSLAG TIL TOPPING
500 g Havreflager 1012
500 g Solsikkebrud
300 g Sesam

 

FREMGANGSMÅDE
Æltetid: 7 min. i 1. gear. Æltes skær i 2. gear.
Dejtemp: 28 °C
Liggetid: 90 min. i kasse. Derefter på køl til næste dag.
Dejvægt: Stykker 125 g / Sandwich 200 g / Flutes 400 g
Rasketid: Tørraskes
Bagetid: Ca. 25. min
Herdovn: Indsætningstemp. 260-270 °C
Afbagningsstemp. 230-240 °C
Stikovn: Indsætningstemp. 250 °C
Afbagningsstemp. 230 °C
Damp: Halv


Dejen æltes i 7 min. i 1. gear. Vand II tilsættes af 3-4 gange i 2. gear. Salt tilsættes de sidste 3 min. Dejen
æltes skær. Når dejen er kørt lægges den i en smurt plast bakke i 90 min. og tildækkes med plastik.
Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl 24-72 timer.
Dejen tages ud fra køl og står til en kernetemp. på 15 °C.
Vendes ud på groft durummel og hakkes ud til passende
størrelser og tørraskes til ønsket størrelse.
Bages ved høj varme.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere