Koldhævet Ferment Focaccia

21 stk á 500 gram
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

Tip:
Det bagte Focacciabrød (500 g) kan også flækkes og fyldes med forskellige former for fyld
og efterfølgende skæres ud og sælges som sandwich.

OPSKRIFT:
6.000 g CREDI® Ferment
120 g Salt tilsat jod, Tilsættes de sidste 3 min.
100 g Gær
60 g CREDIFROST® Super
4.000 g Vand I
500 g Vand II

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 10 min i 1. gear. Æltes skær i 2. gear
Dejtemp: 28 °C
Liggetid: 60 min
Dejvægt: 500 g
Rasketid: Ca. 90 min under plast i bageriet
Bagetid: 20 - 25 min
Temperatur: Stikovn, 250 °C indsæt, afbagning 200 °C
Damp: Halv

ARBEJDSBESKRIVELSE:
Dejen æltes i 10 min. i 1. gear.
Vand II tilsættes i 2. gear af 2 gange.
Når dejen er kørt lægges den i en smurt plast bakke i 1 time og tildækkes med plastik.
Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl til dagen efter.
Næste dag tages dejen ud fra køl og står en time i bageriet.
Vendes ud på durummel og hakkes ud i pladens længde på 500 g.
Trykkes med fingrene og toppes med en god olivenolie eller pesto.
Hviler en halv time og trykkes igen. Herefter hviler dejen igen en halv time og
afslutningsvis trykkes den endnu en gang.
Tørraskes under plast til ønsket størrelse.
Inden bagning toppes med rosmarin og flagesalt.
Når produktet er afkølet deles det i stykker på 50 g.


luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere