Koldhævet Ferment Madbrød

86 stk. á 125 gram
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

OPSKRIFT:
6.000 g CREDI® Ferment
120 g Salt tilsat jod. Tilsættes de sidste 3 min.
100 g Gær
60 g Credifrost® Super
4.000 g Vand I
500 g Vand II

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 10 min i 1. gear. Æltes skær i 2. gear
Dejtemp: 28 °C
Liggetid: 60 min
Dejvægt: 125 g
Rasketid: Ca. 90 min under plast i bageriet
Bagetid: 20 - 25 min
Temperatur: Stikovn, 250 °C indsæt, afbagning 200 °C
Damp: Halv

ARBEJDSBESKRIVELSE:
Dejen æltes i 10 min. i 1. gear.
Vand II tilsættes i 2. gear af 2 gange.
Når dejen er kørt lægges den i en smurt plast bakke i 1 time og tildækkes med plastik.
Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl til dagen efter.
Næste dag tages dejen ud fra køl og står en time i bageriet.
Vendes ud på durummel og hakkes ud på 125 g og kommes i Flexipan 1399-I03. (12 stk.)
Toppes med en god olivenolie og trykkes let med fingrene.
Tørraskes ca. 90 min under plast.
Inden bagning toppes med rosmarin og flagesalt.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere