Koldhævet Ferment Pizza

119 stk á 90 gram
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

OPSKRIFT:
6.000 g CREDI® Ferment
120 g Salt tilsat jod. Tilsættes de sidste 3 min.
100 g Gær
60 g CREDIFROST® Super
4.000 g Vand I
500 g Vand II

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 10 min i 1. gear. Æltes skær i 2. gear
Dejtemp: 28 °C
Liggetid: 60 min
Dejvægt: 90 g
Rasketid: Ca. 90 min under plast i bageriet
Bagetid: 15 - 20 min
Temperatur: Stikovn, 250 °C indsæt, afbagning 200 °C
Damp: Halv

ARBEJDSBESKRIVELSE:
Dejen æltes i 10 min. i 1. gear.
Vand II tilsættes i 2. gear af 2 gange.
Når dejen er kørt lægges den i en smurt plast bakke i 1 time og tildækkes med plastik.
Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl til dagen efter.
Næste dag tages dejen ud fra køl og står en time i bageriet.
Vendes ud på durummel og hakkes ud på 90 g.
Sættes på plade og formes til pizza.
Toppes med 45 g oprørt Pizza Pasta pizzasauce, 20 g revet ost, 25 g skinke i strimler eller
10 g peperoni.
Tørraskes under plast ca. 90 min.
Efter bagning toppes med oregano.

Tip: Kan bages uden kød og efter den er bagt kan den pyntes med eks. rucola, lufttørret skinke
og stykker af parmesanost. (Se nedenfor)
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere