Koldhævet Fermentstykker med quinoa og spinat

94 stk. á 125 gram
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

OPSKRIFT:
400 g Quinoa
400 g Vand
Sættes i blød i ca. 1,5 time
 
6.000 g CREDI® Ferment
120 g Salt (Tilsættes de sidste 3 min.)
80 g Gær
60 g CREDIFROST® Super
4.000 g Vand
700 g Spinat hakket

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 10 min i 1. gear. Æltes skær i 2. gear
Dejtemp: 28 °C
Liggetid: 60 min
Dejvægt: 125 g
Rasketid: Ca. 90 min under plast i bageriet
Bagetid: Ca. 22 min
Temp.: Indsætningstemp. 250 °C. Afbagningsstemp. 200 °C
Damp: Fuld

ARBEJDSBESKRIVELSE:
Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plast bakke i en time og tildækkes med plastik.
Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl til dagen efter.
Næste dag tages dejen ud fra køl og står en time i bageriet.
Vendes ud på durummel og hakkes ud på 125 g og kommes i Flexipan 1399-I03 (12 stk.)
Tip: Inden bagning kan de toppes med god cheddarost.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere