Koldhævet Fermentstykker med tranebær, solsikke-, og græskarkerner

102 stk. á 125 gram
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

OPSKRIFT:
6.000 g CREDI® Ferment
120 g Salt (Tilsættes de sidste 3 min.)
80 g Gær
60 g CREDIFROST® Super
4.000 g Vand I
500 g Vand II

1.000 g Tranebær
400 g Græskarkerner, ristet
600 g Solsikkekerner brud, ristet.
Tranebær, græskar- og solsikkekerner tilsættes det sidste minut.

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 10 min i 1. gear. Vand II tilsættes i 2. gear af 2 gange. Æltes skær i 2. gear.
Dejtemp: 28 °C
Liggetid: 60 min
Dejvægt: 125 g
Rasketid: Ca. 90 min under plast i bageriet
Bagetid: Ca. 25 min
Temp.: Indsætningstemp. 250 °C. Afbagningsstemp. 200 °C
Damp: Fuld

ARBEJDSBESKRIVELSE:
Når dejen er kørt, lægges den i en smurt plast bakke i en time og tildækkes med plastik. Derefter stødes den, lægges sammen og sættes på køl til dagen efter.
Næste dag tages dejen ud fra køl og står en time i bageriet. Vendes ud på durummel og hakkes ud på 125 g. og kommes i Flexipan 1399-I03 (12 stk.)
Toppes med solsikkekerner og græskarkerner.
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere