Pizzasnegle på FIT4LIFE® Protein Konc. U.S

48 stk. á 69 gram

 

OPSKRIFT: 

1.000 g FIT4LIFE® Protein Konc. U.S.
1.000 g Hvedemel
60 g Gær
1.250 g Vand

 

ARBEJDSBESKRIVELSE:

Dejen foldes til en firkant som hviler 20 min inden udrulning.
Udrulles ca. 60x120 cm (2,5 mm tyk).
Påsmøres 1.000 g færdigrørt Pizza Pasta pizzasauce.
Dejstykket rulles sammen og skæres ud i 48 snegle á 2,5 cm pr. stk.
Sættes på almindelige plader – 12 stk. pr. plade.

 

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 5 + 3 min. (dejen æltes skær)
Dejtemp: 26-27 °C
Liggetid: 20 min.
Dejvægt: 69 g
Rasketid: 40-45 min.
Bagetid: 17-20 min.
Temp.: 210 °C
Damp: Ingen damp

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere