Timiankrydret franske grill baguetter

Små og store franske baguetter velegnet til grill og sommerens hygge.
Timian som giver en lækker krydret smag til brødet...og så dufter det skønt.
 
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)

Opskrift
3.000 g Fransk Flute mel, Moul-Bie
150 g vegetabilsk olie
30 g timian
75 g gær
Ca. 1.675 g vand
4.930 g i alt

Fremgangsmåde
Æltetid: Dejen æltes 12 min. i 1. gear

Dejtemp.: 27 °C
Liggetid: 2 x 15 min.

Dejvægt:
Mini Baguetter: 60 g - 10 cm - 2 snit
Små Baguetter: 150 g - 25 cm - 3 snit
Store Baguetter: 300 g - 50 cm - 4 snit

Rasketid: Ca. 40 min.
Hviletid i bageri ca. 15 min.
Snittes inden afbagning

Bagetid:
Mini Baguetter: 15 min.
Små Baguetter: 20 min.
Store Baguetter: 25 min.

Bagetemp.:
Indsættes ved 220 °C
Reduceres til 190 °C
Damp ved indsætning
luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere