Glutenfri baguette

 

Opskrift:

2.000 g GLUTEN-FREE BAGUETTE

40 g Rapsolie

70 g Gær

1.300 g Vand

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 2 min. i 1. gear og derefter 2-3 i 2. gear i spiralælter

Dejtemperatur: 26°C

Dejvægt: 350 g, form til baguette og læg på tagrandeplade

Rasketid: 45-50 min., lav 4 diagonale snit inden afbagning

Bagetid: 20 min.

Temperatur: Stikovn på 250°C reduceret til 200°C

Damp: Normal, sidste 3 min med åbent spjæld 

 

Pynt: Pensl baguette med vand og vend ønsket topping på. F.eks. GLUTEN-FREE BAGUETTE blanding, frø eller kerner. 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere