Glutenfri lamineret dej til snegle

Opskrift:

1.500 g GLUTEN-FREE BAGUETTE 

500 g GLUTEN-FREE SOFTKERNE 

90 g Gær 

70 g Rapsolie

1.175 g Koldt vand

850 g Rullemargarine (ca. 25% af dejens vægt) 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 2 min. i 1. gear og 3 min. i 2. gear i spiralælter  

 

Rulning: Rulles 3 x 3, hviler 10 min på køl mellem hver rulning

Hviletid: Efter sidste laminering, lad dejen hvile tildækket i 20 min. i køleskab inden forarbejdning. Dejen rulles ned på

ca. 3,5 mm tykkelse og 50 cm bredde.

Dejvægt: Fordel fyldet i et tyndt jævnt lag, rul til snegle og skær 3,5 cm bred. Anvend evt. gummimåtter.

Rasketid: 1 time

Bagetid: 17 min.

Temperatur: 200 °C

 

Variationer: Dejen kan anvendes til pizzasnegle, kanelsnegle, croissanter og lignende. 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere