Glutenfri pizza

Opskrift: 

1.500 g GLUTEN-FREE PIZZA

100 g Rapsolie 

32 g Gær

850 g Vand 

 

Fremgangsmåde: 

Æltetid: 3 min i højt gear med spatel

Dejtemperatur.: 26-27 °C

Dejvægt: 250 g rulles ud til pizzabund

Rasketid: 20 min.

Bagetid: 10 min. afhængig af ovn - indtil skorpen er sprød.

Temperatur: Gerne direkte på herd (235 °C) 

Forslag til topping: Tynde kartoffelskiver, rødløg, timiankviste, pizzasauce af Pizza Pasta, ost og lufttørret skinke.

 

 

Pizza Pasta opskrift:
250 g Pizza Pasta
1.000 g Kold vand

 

Fremgangsmåde: 
Pizza Pasta og kold vand blandes sammen og står i 30 min.
inden brug.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere