Desserttapas med hyldeblomst, choko eller jordbærmousse

Se hvordan vi laver de lækre hyldeblomstmousse kuber.

Fremgangsmåden er stort set ens ved alle tre varianter af nedenstående kuber, så det er bare med at komme i gang med at lave disse lækre kager. 

 

 

CHOKO-ORANGE & TRØFFEL

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)
130 stk. á 48 g
2.400 g Browniebund (se grundopskrift nedenfor)
700 g Odense Marcipan Chokolade Trøffel
3.130 g Choko-orangemousse (se grundopskrift nedenfor)

 

HYLDEBLOMST & SOLBÆR

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)
130 stk. á 47 g
2.400 g Browniebund (se grundopskrift nedenfor)
700 g Solbær frugtfyld
2.960 g Hyldeblomstmousse (se grundopskrift nedenfor)

 

JORDBÆR & JORDBÆR

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)
130 stk. á 46 g
2.400 g Browniebund (se grundopskrift nedenfor)
700 g Jordbær frugtfyld
2.900 g Jordbærmousse (se grundopskrift nedenfor)

 

FREMGANGSMÅDE
Browniebund skæres til, så den passer i en metalramme (54x40 cm). Drys lidt sukker på papiret, inden brownien
placeres i rammen. Så sidder den ikke fast i papiret. Smør 700 g frugtfyld eller trøffel på bunden, lav moussen, og
fordel den med det samme ud over laget af frugtfyld/trøffel i et helt jævnt lag, og sæt kagen på frost. Når kagen har
været på frost, kan rammen fjernes, og med sporejern
inddeles kagen i stykker á 4x4 cm som skæres ud, mens kagen er let frossen. Herefter pyntes kagerne.

 

GRUNDOPSKRIFTER

BROWNIEBUND
3.000 g CREDI® Luksus Brownie
750 g Æg
750 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
4.950 g Vægt i alt

 

Alle ingredienser blandes og røres med spartel ved medium hastighed i 4-5 min. 2.400 g bages i foret kantplade 46x60 cm ved 170 °C i 25-28 min.

 

CHOKO-ORANGEMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Kakao
80 g Appelsinpasta
150 g Odense Marcipan Kagedrys
3.130 g Vægt i alt

 

CREDI® Fond Kakao opløses i ca. 20-25 °C varmt vand sammen med appelsinpasta og det blandes godt sammen. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i, og til sidst tilsættes kagedrys.

 

HYLDEBLOMSTMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Neutral
60 g Hyldeblomstpasta
2.960 g Vægt i alt

 

CREDI® Fond Neutral opløses i ca. 20-25 °C varmt vand sammen med hyldeblomstpasta og det blandes godt sammen. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i.

 

JORDBÆRMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Jordbær
2.900 g Vægt i alt

 

CREDI® Fond Jordbær opløses i ca. 20-25 °C varmt vand. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter
vendes resten af fløden i.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere