Lyse og mørke lagkagebunde

OPSKRIFTER


Lys masse til lagkagebund i kapsler (Ø21 cm / Ø14 cm)
1.200 g Æg
800 g Vand
3.000 g CREDI® Sponge Cake / RULL-A-MIN®
Pisketid: 10 min. ved højeste hastighed. Pisketid skal overholdes. Ellers er der risiko for, at kagerne kollapser under bagning.
Bagning: Stikovn 225 °C i ca. 8 min. (Ø21 cm lav kapsel)
Bagning: Stikovn 180 °C i ca. 20 min. (Ø14 cm høj kapsel)

 

Mørk masse til lagkagebund i kapsler (Ø21 cm / Ø14 cm)
1.350 g Æg
750 g Vand
2.700 g CREDI® Sponge Cake / RULL-A-MIN®
150 g Kakao
150 g Flormelis
Pisketid: Æg, vand og CREDI® Cake Sponge/ RULL-A-MIN® piskes i 10 min. ved højeste hastighed. Kakao og flormelis (sigtet
sammen) tilsættes og vendes i massen.
Pisketid skal overholdes. Ellers er der risiko for, at kagerne kollapser under bagning.
Bagning: Stikovn 225 °C i ca. 8 min. (Ø21 cm lav kapsel)
Bagning: Stikovn 180 °C i ca. 20 min. (Ø14 cm høj kapsel)

 

Lys masse til lagkagebund i ring (Ø26 cm)
500 g Æg
250 g Vand
50 g Mel
1.000 g CREDI® Sponge Cake / RULL-A-MIN®
Pisketid: 10 min. ved højeste hastighed. Pisketid skal overholdes. Ellers er der risiko for, at kagerne
kollapser under bagning.
Bagning: Stikovn 180 °C i ca. 35 min.

 

Afvejning:
Lagkagebunde i lav kapsel (Ø21 cm): 150 g.
Lagkagebunde i høj kapsel (Ø14 cm): 150 g.
Lagkagebunde i ring (Ø26 cm): 550 g.

 

Disse oplysninger er vejledende.
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere