Lyse og mørke rouladebunde

OPSKRIFTER

 

Lys masse til roulade
1.200 g Æg
900 g Vand
3.000 g CREDI® Cake Swiss Roll / CREDIMIN®
Pisketid: 10 min. ved højeste hastighed. Pisketid skal overholdes. Ellers er der risiko for, at kagerne kollapser under bagning.

Bagning: Stikovn 240 °C i ca. 6 min.

Afvejning: 750 g (60 x 45 cm plade - maskine eller manuel)

 

Mørk masse til roulade
1.350 g Æg
750 g Vand
2.700 g CREDI® Cake Swiss Roll / CREDIMIN®
150 g Kakao
150 g Flormelis
Pisketid: Æg, vand og CREDI® Cake Swiss Roll / CREDIMIN® piskes i 10 min. ved højeste hastighed. Kakao og flormelis (sigtet sammen) tilsættes og vendes i massen. Pisketid skal overholdes. Ellers er der risiko for, at kagerne kollapser under bagning.

Bagning: Stikovn 240 °C i ca. 6 min.

Afvejning: 750 g (60 x 45 cm plade - maskine eller manuel)

 

Disse oplysninger er vejledende. 
Du er til enhver tid ansvarlig for at indhente ajourførte oplysninger hos Credin A/S.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere