Mousse-kuber

Se hvordan vi laver de lækre hyldeblomstmousse kuber.

Fremgangsmåden er stort set ens ved alle tre varianter af nedenstående kuber, så det er bare med at komme i gang med at lave disse lækre kager. 

 

 

CHOKO-ORANGE & TRØFFEL

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)
130 stk. á 48 g
2.400 g Browniebund (se grundopskrift nedenfor)
700 g Odense Marcipan Chokolade Trøffel
3.130 g Choko-orangemousse (se grundopskrift nedenfor)

 

HYLDEBLOMST & SOLBÆR

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)
130 stk. á 47 g
2.400 g Browniebund (se grundopskrift nedenfor)
700 g Solbær frugtfyld
2.960 g Hyldeblomstmousse (se grundopskrift nedenfor)

 

JORDBÆR & JORDBÆR

(Få en printervenlig pdf-version af opskriften her)
130 stk. á 46 g
2.400 g Browniebund (se grundopskrift nedenfor)
700 g Jordbær frugtfyld
2.900 g Jordbærmousse (se grundopskrift nedenfor)

 

FREMGANGSMÅDE
Browniebund skæres til, så den passer i en metalramme (54x40 cm). Drys lidt sukker på papiret, inden brownien
placeres i rammen. Så sidder den ikke fast i papiret. Smør 700 g frugtfyld eller trøffel på bunden, lav moussen, og
fordel den med det samme ud over laget af frugtfyld/trøffel i et helt jævnt lag, og sæt kagen på frost. Når kagen har
været på frost, kan rammen fjernes, og med sporejern
inddeles kagen i stykker á 4x4 cm som skæres ud, mens kagen er let frossen. Herefter pyntes kagerne.

 

GRUNDOPSKRIFTER

BROWNIEBUND
3.000 g CREDI® Luksus Brownie
750 g Æg
750 g Vegetabilsk olie
450 g Vand
4.950 g Vægt i alt

 

Alle ingredienser blandes og røres med spartel ved medium hastighed i 4-5 min. 2.400 g bages i foret kantplade 46x60 cm ved 170 °C i 25-28 min.

 

CHOKO-ORANGEMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Kakao
80 g Appelsinpasta
150 g Odense Marcipan Kagedrys
3.130 g Vægt i alt

 

CREDI® Fond Kakao opløses i ca. 20-25 °C varmt vand sammen med appelsinpasta og det blandes godt sammen. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i, og til sidst tilsættes kagedrys.

 

HYLDEBLOMSTMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Neutral
60 g Hyldeblomstpasta
2.960 g Vægt i alt

 

CREDI® Fond Neutral opløses i ca. 20-25 °C varmt vand sammen med hyldeblomstpasta og det blandes godt sammen. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter vendes resten af fløden i.

 

JORDBÆRMOUSSE
2.000 g Piskefløde
500 g Vand (ca. 20-25 °C)
400 g CREDI® Fond Jordbær
2.900 g Vægt i alt

 

CREDI® Fond Jordbær opløses i ca. 20-25 °C varmt vand. Fløden piskes meget let. 1/3 fløde vendes i CREDI® Fond blandingen, og det blandes godt sammen. Derefter
vendes resten af fløden i.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere