Mega kernerugbrød

15 stk. a 1.100 g
Klassisk kernerugbrød, som tiltaler mange kunder.
(Få en printervenlig pdf-version af opskriften
 her)


OPSKRIFT:
5.000 g Combi Kerne Rug Konc.
2.000 g Softkerner rug
2.000 g Poppede kerner
f.eks. rug, byg eller lign.
1.000 g Rugsigtemel
80 g Gær
Ca. 7.600 g Vand

FREMGANGSMÅDE:
Æltetid: 20 min i 1. gear
i spiralælter.
Dejtemp.: 28-30 °C
Liggetid: 30 min.
Dejvægt: 1.100 g i aluform 75165
Rasketid: Ca. 50 min.
Rasketemp.: 35 °C
Temp.: 260–170 °C
Damp: Som normalt til rugbrød
Bagetid: 50 min.
Efter hviletid afvejes dejen direkte i aluform og glattes med våd skraber.

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere