Frikadellesnack

 

Opskrift:

2.000 g CREDI® Ferment

450 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

350 g Blød røremargaringe

100 g Gær

10 g Salt

1.000 g Vand

 

 

Pizzasauce:

500 g Vand

125 g Pizza pasta

 

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse

 

 

Øvrige ingredienser:

850 g Små frikadeller/kødboller

300 g Revet ost

 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 7 min. langsomt 4 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 2 x 20 min.

Rasketid: I raskeskab ca. 30 min. og 10 min. i bageriet inden bagning

Bagetid: Ca. 10 min.

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen vejes af på 2.100 g pr. pres. Virkes op til 30 boller, som trilles aflange og sættes på en plade.

De raskes i ca. 30 min. Derefter trykkes der en fordybning i midten af den aflange bolle.

I fordybningen fyldes der 10 g pizzasauce, 3 små frikadeller samt revet ost.

Lad stykkerne hvile i 10 min. inden de bages ved 200 grader i ca. 10 min.

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere