Panini med kylling og ost

 

Opskrift:

2.000 g CREDI® Ferment

450 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

350 g Blød røremargaringe

100 g Gær

10 g Salt

1.000 g Vand

 

 

Pizzasauce:

500 g Vand

125 g Pizza pasta

 

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse

 

 

Øvrige ingredienser:

1.000 g Grillet kyllingestykker

750 g Revet ost

 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 7 min. langsomt 4 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 20 min. på køl

Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Ca. 12 min.

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm. drys bordet med groft durummel og rul dejen ud herpå, og skær dejen ud i firkanter på 14 x 14 cm.

På den ene halvdel af firkanten smøres ca. 10 g pizzasauce, og den anden halvdel foldes ¾ del hen over.

Raskes i ca. 40 min og bages ved 200 grader i ca. 12 min.

 

 

Tip:

Den afbagte Panini er beregnet til at blive fyldt med ex. grillet kyllingestykker, ost og grønt og derefter varmet i en klaprister. Herved undgås ”3-timers reglen”.

Man kan også fylde paninierne med pålæg eller kylling og revet ost inden de foldes sammen, raskes og bages. På den måde har man en Panini som er klar til at spise.

 

 

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere