Pizza giffel med fuldkorn og surdej

 

Opskrift:

1.700 g Hvedemel

850 g Rugmel

400 g Multibase® Rugbrød

300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

150 g Gær

200 g Vegetabilsk olie

40 g Malt

1.700 g Vand


  

Pizzasauce:

1000 g Vand

250 g Pizza pasta

 

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse

 

 

Øvrige ingredienser:

400 g Revet ost

500 g Pepperoni

 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C Hviletid: 20 min på køl

Dejvægt: Ca. 100g med fyld Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Ca. 10-12 min.

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm og 35 cm i bredden. Pizzasaucen smøres ud på hele stykket. Derefter fordeles ost og pepperoni jævnt over hele stykket.

Dejen rulles sammen til en snegl og trykkes flad. Giflerne skæres ud med skrå snit skiftevis vinklet til højre og venstre og sættes på en plade.

Giflerne raskes i ca. 40 min og bages ved 200 grader i 10-12 minutter.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere