Pølsehorn med surdej og fuldkorn

 

Opskrift:

1.700 g Hvedemel

850 g Rugmel

400 g Multibase® Rugbrød

100 g Sukker

150 g Gær

50 g Credi Frost Super

40 g Malt

1.850 g Vand

 

  

Indrulning:

1.285 g Rullemargarine

 

 

Pizzasauce:

500 g Vand
125 g Pizza pasta

 

Ingredienserne piskes sammen til en ensartet masse.


  

Øvrige ingredienser:

100 stk. Pølsehornspølser

100 g Græskarkerner

100 g Solsikkekerner

100 g Havreflager grove

75 g Hørfrø

 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 4 min. langsomt 4 min. hurtigt

Dejtemperatur: Så kold som mulig

Rulning: 3 x 3

Hviletid: 20 min. på køl efter sidste rulning

Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Ca. 12-14 min.

Bagetemperatur: 210°C

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm. Skæres ud i firkanter på 10 x 10 cm.

På hver firkant smøres der ca. 10 g pizzasauce, og dejen rulles om en pølse.

Pølsehornene pensles godt med vand, og rulles i en blanding af forskellige kerner og flager (se ovenfor).

De raskes i raskeskab i ca. 40 min og bages ved 210 grader i 12-14 min.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere