Pølsehorn med surdej og fuldkorn

 

Opskrift:

1.700 g Hvedemel

850 g Rugmel

400 g Multibase® Rugbrød

300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

150 g Gær

200 g Vegetabilsk olie

40 g Malt

1.700 g Vand

 

 

 

Øvrige ingredienser:

90 stk. Pølsehornspølser

 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 20 min. på køl

Rasketid: I raskeskab ca. 40 min.

Bagetid: Efter størrelse

Bagetemperatur: 200 °C

 

 

Dejen rulles ned på ca. 3 mm. og skæres ud i firkanter på 10 x 10 cm.

En pølse rulles ind i dejen.

Raskes i ca. 45 min. og bages ved 190-200 grader i 8-10 min.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere