Rugsnack med kylling og ost

 

Opskrift:

1.700 g Hvedemel

850 g Rugmel

400 g Multibase® Rugbrød

300 g Just4Taste® bløddejskoncentrat

150 g Gær

200 g Vegetabilsk olie

40 g Malt

1.700 g Vand

 

 

Pizzasauce:

700 g Vand
175 g Pizza pasta

 

 

Øvrige ingredienser:

1.275 g Forstegte kyllingestykker

500 g Soltørrede tomater

500 g Revet ost

 

 

Fremgangsmåde:

Æltetid: 5 min. langsomt 6 min. hurtigt

Dejtemperatur: 25-26 °C

Hviletid: 2 x 20 min.

Rasketid: I raskeskab ca. 30 min. og 10 min. i bageri inden bagning

Bagetid: 10-12 min.

Bagetemperatur: 200 °C

 

Dejen vejes af på 2.100 pr. pres. Virkes op til 30 boller, som trilles aflange og sættes på plade.

Raskes i ca. 30 min. derefter trykkes en fordybning i midten af den aflange bolle.

I fordybningen fyldes der 10 g pizzasauce, og en blanding af kylling, soltørrede tomater og revet ost.

Lad stykkerne hvile i 10 min. inden de bages ved 200 grader i ca. 10 min.

 

 

 

 

luk Cookies - Vores hjemmeside bruger cookies. Hvis du anvender vores hjemmeside accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Hvad er cookies? Læs mere